Гранд Каньон София – Новият начин на живот

luxury apartments

Каньон е най-новия и първият по рода си план в страната ни на Гаранти Коза – голям интернационален инвеститор с голям опит в строителството. Учредена през 1948 год. в Турция, Анкара, в наши дни фирмата е една от най- почитаните и желани в жилищния сектор, като в Турция, така и Дубай, Русия, Япония.

Гаранти Коза разполага над 200 изградени проекти, като малка част са: – 1-вата метро линия в Истанбул, Огромния Форд завод „ Отосан” локализиран на площ един милион квадратни метра, АККОЗА – Проект за жилища, включващ 7 000 апартаменти, Коза Парк – Проект на най- голямото изкуствено езеро, заобиколено от 4 жилищни сгради и над 2 500 апартаменти.

Разположен в най – бързо еволюиращите се квартали в София, Младост 3, Гранд Каньон предоставя всичко от което може да се интересува едно настоящо семейство. Непосредствената близост до важни пътни аретерии, офис локации и прекрасна гледка към една от хубавите планини в България – Витоша, като и лесния достъп до Софийското метро, благодарение на топла връзка ще са само малка част от характеристиките и комуникативността на района, както и комфорт, който комплексът ще предложи на своите собствени обитатели.

Гранд Каньон София ще се състои от 3 сгради за живеене, имащи наименованията на едни от най-известните планини в България – Рила, Витоша и Пирин, намиращи се на 32К кв. метра, открит търговски център (алейно разположени магазини, скъпи заведения и ресторанти) и паркинг под земята с над 1000 паркоместа, до които абсолютно всеки апартамент в сградите ще има удобна топла връзка. Спрямо една от последните тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон София – Джон Жерде, създава уникално единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Професионално планираното пространство, дава личното спокойствие на живущите в Гранд Каньон, при положение, че едновременно с това им предоставя нужните за абсолютно всеки съвременен човек условия локализирани на едно кътче. Пресмятайки забързания живот на модерния човек, Гранд Каньон комбинира нужните забавления в града с красивия чар на големия дял зелени участъци, намиращи се около комплекса.

Строителството обхваща 765 апартамента, поставени на разгъната застроена площ от около 138К кв. метра. Рила Резидънс ще стане 30 етажна жилищна сграда, която впечатлява с невероятна модулна архитектура. До 17-тия етаж в сградата ще се разположи 5 звезден хотел – един от най-известните брандове в света, а от 18 – 30 етаж ще са разположени ВИП резиденции. В комплекса ще е разположена и офтеомологична клиника (1.2К кв.м.) – 2та по големина на Балканския полуостров. Аналог на най-модерната и голяма такава, намираща се в Истанбул. Живущите в Гранд Каньон ще разполагат и с фитнес център, wellness и плувен басейн.

Прочетете пълната информация: http://www.grandkanyon.com/estate