Показва ли дадена дамска чанта нрава на притежателката си?

bags for womenЗнаете ли, че определена дамска чанта предоставя повече полезна информация за стила и характера на нейната притежателка? В този случай, има два типа дами – тези, отнасящи се разпуснато към личната си чанта и пълнежа, намиращ се в нея и такива, грижещи се добре за вещите, разположени в тяхната дамска чанта, а въпреки това се грижат и за самата нея и то доста добре!

Според анализатори, всяка една дамска чанта притежава индивидуален характер, огледало на онзи, на неговата притежателка. Правенето на този извод е абсолючно нормално имайки предвид, че в търговската мрежа има огромно количество дамски чанти, продаващи се – съществено различни екземпляри, визия, предопределение, обем, функционалност, големина и т.н.

Налице са много начини и различни методи, като по тях ще е възможно да се анализира темперамента на един човек, а притежанието на женска чанта е именно един от вариантите, чрез който можете да разберете доста за дамата-собственик на дадената дамска чанта. Всичко това е осъществимо по два начина. Първият е базирайки се на външните белези, като вече отбелязохме (модел, визия и т.н.), втория е благодарение на съдържанието намиращо се в конкретната чанта, в самата и вътрешност.

Вещите е възможно да са подредени, но е възможно да бъдат и разпиляни. Определянето на общото състояние, намиращи се предметите в съответната чанта – разхвърляни или подредени, помага за по-лесното изучаване на характера, на жената-собственик на чантата.

Интересен факт е, че в не малко западни страни, при кандидатстване за длъжност и явяване на интервю, някои работодатели имат изискване или просто най-вероятно практика да желаят от претендентките за позицията, да изчистят абсолютно цялото съдържание, което се намира в конкретната женска чанта като на основание на откритото, те решават дали наистина да наемат конкретната госпожа или не.

Може и да бъде доста абсурдно, но е реалност, че този начин действа положително, не само е качествен, но и адски правилен!

Разбира се това е така, защото в отделните типове чанти за жени, има разновиден пълнеж. Например, в доста дамски чанти съществуват продукти, закупени от кварталния пазар. Друг тип чанти са предназначени за козметика, други единствено за телефон и портмоне (защото са мънички) и съществуват доста дамски чанти, които можете спокойно да заварите в небрежен вид, по-конкретно да откриете в предметите хартийки, позлвани салфетки и т.н. Тоест доста неща, които показват, че съответната дама е неподредена.